Roadtrip

till Dalarna i morrn!

Med:


SARA!

Vill förtydliga att hon inte kommer ligga i en resväska under bilturen.


En lyckad kväll


Rosé är alltid Rosé!


Fredrik och Fredrik var mycket välmatchade!


Malin o Malin-även vi välmatchade!


Jag inlindad i filt och Elin




Bröderna Pastell


GLADA!





















Kvällen började med hemmafest, balkonghäng och lite dansbandskänsla. Kvällen fortsatte med taxi ner på stan, där vissa ur gänget irrade bort sig och inte syntes till igen. Flustret var the place to be-där flashade vi för bartendern, dansade till Carola och träffade gamla godingar. Kvällen avslutades med en taxiresa hem,med mellanlandning på Statoil där jag o baby länsade godishyllorna som tokar för att taxametern i taxin utanför inte skulle bli skyhög! Galen kväll, galen natt, galna människor! LOVE IT!

Dagens kommentar

Dagens kommentar fick jag av den knäppa frisören jag gick till idag för att kapa några cm av håret.

Jag och Tess går in i salongen.
Hon: Välkommen!
Jag: Tack!
Hon: Vem ska klippa sig?
Jag: Det är jag!
Hon: Jaha, vem är detta då? (Pekar på Tess)
Jag: Jag ville ha lite sällskap med mig..
Hon: Jaha, det är en mor och dotter dag!


Sedan Tess var liten har folk vi mött gett kommentarer som detta. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det?
Nu är det så att det skiljer 12 år på oss, men herregud! Ser jag så fruktansvärt gammal ut eller ser Tess så fruktansvärt ung ut?

Så en gång för alla! Jag fick ingen dotter då jag var 12 år gammal. Men däremot fick jag en syster!

Fredagsmys

Har spenderat dagen med min lillasyster och fixat grejer inför hennes konfirmationsresa till Italien. De ska flyga dit på måndag och vara där i fyra dagar. När jag konfirmerade mig för ett x antal år sen, fick vi åka en helg till Enköping och sova i någon rutten samlingsal. Ungdomarna har det betydligt bättre nu än vad vi hade det då!



Jag bjuder på en totalt misslyckad bild, som skulle vara en hoppbild. Abbe och ett grässtrå är i vägen, samt att vi hoppade alldeles för sent!

Nu blir det fredagsparty med galna killar och tjejer! Förhoppningsvis händer det massor av smaskiga och spännande saker att berätta om..


Systrar genom allt

Min älskade lillasyster heter Therese, men kallas Tessan. Det skiljer 12 år mellan oss, så jag var 13 år då hon föddes. Det var kärlek vid första ögonkastet. Hon var så liten och söt, som en liten docka. Sen dess var det vi, systrar genom allt. Hon är stark min syster! Hon står för den hon är och låter ingen trycka ner henne. Hon är en en stor förebild för mig, trots sina unga 14 år.



JAG ÄLSKAR DIG Bästa LillaSyster! Puss o Kram

Dom där härliga sommardagarna



1. Moa och jag på vätterstranden 2. Albins möte med en get 3. Mitt eget badsmultronställe 4. Svenska jordgubbar 5. Bad 6. Sol 7. Sommarnatt när den är som bäst 8. Jag, Sara o Cissi-en dag i Karlsborg 9. En fin fyr

Två veckor

Om två veckor från idag känns det nog extremt sorgligt, spännande, nervöst, pirrigt och alla andra känslor där mellan. Då går jag förmodligen igenom resväskan för 100 gången för att se så jag har med mig allt. Då är jag nog så otroligt nervös att jag inte kan sova på hela natten. Då fäller jag nog ett antal tårar under kvällens gång, för att jag kommer vara från mina älskade i ett halvår.

Men det är om två veckor. Jag har två veckor på mig att njuta av Sverige med vänner och familj. Dessa två veckor tänker jag ta vara på!

Mitt favorit monster



Låt mig presentera, mitt favorit monster! Albin heter han. Han är en dansk-svensk gårdshund och har varit min favorit i 2,5 år. Han är världens bästa lilla monster! Det bästa han vet är tennisbollar och att bada i sjöar, åar, bäckar och alla vattendrag som kommer i hans väg. Dock inte i badkar. Och så älskar han att mysa med matte såklart! 

Gårdagskvällen




Efter en lång väntan på busshållplatsen, kom bussen och vi åkte ner på stan. Vi hamnade på plock! Där drack vi lite gott och åt några plockrätter. Bland annat lax och piementos. Det va smarrigt!
Kvällen avsultades med en skön nattpromenad i regnet. Det va en mycket trevlig kväll!!
Dock kändes det i nattluften att hösten är på intåg. Och mycket riktigt. I dag har det regnat heela dagen! Men hösten är mysig på sitt sätt. Då kan man sitta inne, tända ljus och kolla på film. Men det ska inte jag göra! Jag ska njuta av en varm höst i Arkansas.

Tjejfest hos Erika istället för USA fest hos mig

Jag är väldigt seg av mig. Därför visar jag dessa bilder nu. Typ flera veckor efter festen ägde rum. Tack Erika för en super rolig förfest!!


Pia och Elin


Pia, Elin, Kristine


Ane, Moa o Jag


Jag o Moa


Tjej som jag tyvärr inte vet namnet på, Pia och värdtjejen Erika i bakgrunden


Festens deltagare


Erika och Jag, samt lite bubbel


Drinkar på Karlssons


Smile!


Rufsig i håret efter några timmar.


VAD SOM HÄNDE SEN får ni veta senare. Men det har med fontänbad att göra. Det värsta av allt är att det finns bildbevis. På mig.






Saknar er en smula

Sara, Cissi, Moa o jag

Mina Älsklingar Sara, Cissi, Moa! Jag saknar er lite och tänk hur mycket jag kommer saknar er när jag bor i USA! Hur ska detta gå?!

PUSS på er mina vänner

Lill-Lördag!



Lill-Lördag firas med Mr. Loverboy Österman och massor av skumpa!
Vi hade bara ett champangeglas. Efterlyser det andra! Någon som vet med sig att de tagit hem det på fyllan?!


Asfaltsbarn

Jag är en riktig stadsmänniska. Jag har alltid bott i stan och kommer alltid vilja bo i stan. (Ok, nu ljög jag lite. Jag har bott två helevetesmånader på landet, men det pratar jag aldrig om..). I stan har man nära till allt. I stan kan man få en pizza levererad till dörren nattetid. I stan trivs jag bäst, eftersom jag är ett riktigt asfaltsbarn.
Men ibland är det skönt att fly till landet en stund. För att komma bort från avgaslukten, rensa tankarna och se lite skog och mark. Det är vad jag gjort idag. Jag är på besök på landet och befinner mig någonstans mellan Uppsala och Tierp.
Min favoritsysselsättning på landet är att klippa gräsmattan. Då jag drar gräsklipparen framåt, känner jag bensinlukten och får lite hemlängtan till avgaserna igen. Då är det skönt att veta att jag bara är på besök i några timmar och att jag kan åka till hem till stan precis när jag vill!!




Men jag då?

Jag kom på att jag fortfarande inte lagt upp någon bild på mig själv (alltså en bra bild där jag inte gör en ful grimars och förvränger hela ansiktet!) Därför bjuder jag på en riktigt fin bild. Håll till godo.


Grattis Cissi

Många grattiskramar till min fina vän Cissi som fyller år idag!
Jag är så glad att du finns i mitt liv!



NEDRÄKNING...

18 dagar kvar!

Det är helt vansinnigt. Om exakt 18 dagar befinner jag mig i en flygstol någonstans över Atlanten på väg till det stora landet långt bort. Yes, my friends. Om 18 dagar är jag på väg mot ett stort nytt äventyr i USA! Jag kommer att studera en termin på universitet i Arkansas, för att läsa kurser inom min femte termin på socionomprogrammet. Det kommer bli galet roligt!

Angående flygresan har jag några tankar.
I bästa fall har det blivit någon dubbelbokning på planet, vilket kommer innebära att jag blir uppgraderad till första klass, får sitta i skön flygfåtölj och bli serverad champange på silverfat med tillhörande små chocklad doppade jordgubbar. I värsta fall får jag sitta bredvid en barnfamilj med tre skrikande ungar som snorar, sparkar benen i min stolsrygg och springer omkring som små galningar. Det kan även hända att jag blir placerad bredvid en tjock gubbe som ine bara snarkar högt utan även breder ut sig så att jag får sitta inträngd på halva min plats.

Jag hoppas självklart på det första alternativet! :)











                                                      




Mallans blogg

Välkommen till min blogg!

Detta är jag:

Namn: Malin
Smeknamn: Mallan
Mitt motto: Se till att dina drömmar blir till verklighet!
Det kommande halvåret: Plugga i USA, Arkansas, Fayetteville

Jag kommer att bjuda på smaskiga historier om galna upptåg och självklart många roliga bilder!