Tack Cissi!

Innan jag åkte till USA fick jag ett kuvert av Cissi. Nu har jag öppnat det! TACK CISSI! Jag blev superglad och fällde en tår eller kanske två.. Jag är så glad att du finns i mitt liv!

Jag tänker inte avslöja vad jag hittade i kuvertet, det får förbli en hemlis!




Dagens Favorit

Denna är min favorit just nu


Supergirl vs Death

I fredags mötte jag döden..

Men eftersom jag är supergirl knockade jag honom ganska rejält! Inget kan slå SUPERGIRL!

Supergirl at Halloween

Jag hade verkligen så kul i fredags! Alla var utklädda och hade ansträngt sig! En riktigt lyckat kväll blev det :)
Jelloshots, största House partyt ever, massa galna personer i olika utklädnader och alla de bästa internationella people!
Bilderna får tala för sig själva!

































So Exited!

Denna kväll och helg kommer att bli GRYM! Det ni! Nu ska jag göra mig i ordning och fixa till mig så jag blir en riktig SUPERwoman :)



By the way-har ni sett så snygg jag är i mina nya jacka och Ray Ban´s? :)

Ledtråd..


Costume Shopping

Vi åkte till Halloween Express för att hitta outfits inför helgens alla halloweenfester!
Det var en riktigt stor butik och jag erkänner att jag blev rädd ett antal gånger av alla läskiga grejer som fanns där inne.. Kolla bara på bilderna!

Jag hittade min perfekta outfit och är väldigt nöjd!

En kille som gör reklam för affären!













King Kristian of Denmark och Bo

Cowgirl!

Ben-the rastaman!


Gravid nunna



Bo-the nurse




Nu är ni jättenyfikna på vad jag har köpt va? Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Jag lovar massor av bilder senare på en skitsnygg Halloween Mallan!

Ledtråd- det är ingenting läskigt..

På vägen att bli vuxen

Nu är det inte långt kvar. Om två månader fyller jag vuxenålder. Förra året hade jag en otrolig ångest inför min födelsedag. Men jag har bestämt mig för att jag INTE ska ha ångest detta år och att jag ska ha himla kul på min dag istället! Att jag firar i New york gör saken lättare eftersom det är möjligheternas stad-där alla drömmar går i uppfyllelse!

Mina damer och herrar-för er som inte vet hur gammal jag är, kan jag tala om att jag fyller 27 år om 2 månader. OCH jag är STOLT över det!
Jag skulle inte vilja vara i början av 20 års åldern igen, med allt vad det innebär. Jag har funnit ro och trygghet i mig själv och ser inte åldern som ett hinder. Det är en siffra. Man blir så gammal som man känner sig! Och jag känner mig inte som att jag snart ska fylla 27 år. Samtidigt som jag på vissa plan känner mig mogen och redo för att ta flera steg in i vuxenvärlden.

Jag skriver alltid ner mina mål, innan min födelsedag, som ska uppfyllas innan födelsedagen året efter. Och eftersom jag fyller år den 28 december, så skulle man kunna kalla det nyårslöften också. Men alla har ju nyårslöften och alla vet att nyårslöften är väldigt svårt att hålla. Så jag har mina födelsedagsmål istället!

Mallans mål under 2012

Ta körkort-PRIO 1
- Det är skandal att jag fortfarande är körkortsfri! Jag är ju för fasen 26 år gammal. Men jag har inte känt behov av att ha kortet och jag har alltid bott i stan som är nära till allt. Men nu banne mig!

Jobba extra och spara pengarna (de ska INTE gå till shopping!) - Efter USA kommer jag definitivt behöva samla ihop lite pengar igen. De går ju åt som smör här! Och pengar behövs till körlektioner.

Skriva C uppsats - Känns kul och spännande att skriva, även om jag vet att det är jobbigt. Men jag har en bra skrivar kompis så vi ska nog göra ett galant jobb tillsammans!

Hoppa fallskärm - Funderar på att utmana min vän Cissi på detta. Hon har sagt att hon vill, men jag tycker att det är upp till bevis snart!

Åka luftballong - Fick ett presentkort då jag fyllde 25 och har fortfarande inte utnyttjat dettta, så det ska bli av nästa år! Tror jag kommer att ha med mig ett trevligt sällskap också :)

Dessa saker är klara på listan, men självklart ska listan fyllas ut! Vänta bara!




Halloween costume

I morgon kommer jag sista minuten shoppa en Halloween utstyrsel. Nu är frågan vad jag ska klä ut mig till?

Alla outfits för tjejer är rätt så utmanande. Eller som killarna säger; slampiga. Jag har hört att tjejerna tar tillfället i akt och klär sig slampigt på Halloween (självklart är detta killars åsikter). Jag kan väl tycka att om en tjej vill klä sig utmananade så är väl det OK? Halloween är en gång om året. Och bara för att man klär sig utmanande betyder inte det att man är slampig. Men tyvärr så uppfattar dumma och korkade killar det så. Jag tycker att det är power att kunna vara stolt över sin kropp och klä sig som man vill. Jag skulle inte gärna klä ut mig till en ful pumpa eller bli inlindad i toapapper som en mumie! Jag vill ju vara snygg även om jag klär ut mig! Självklart finns det ju gränser, men om man vill vara Batwoman ska man väl få vara det? Utan att bli kallad slampa!
Batgirl TM Adult

Sexy Deluxe Cruel Intentions Adult Costu

Womans Sexy Hello Sailor Costume

Adult Sexy Robin Costume

Supergirl TM Adult


Förföljd av Bugs

Jag är förföljd av bugs idag. Insekter alltså. Fy fy så äckligt! Jag åt en sallad till lunch idag. Då jag ätit hälften fick jag se en död insekt som låg bland salladsbladen! Jag spottade ut maten jag hade i munnen och jag med bestämde steg tillbaka till kassan. Först såg de inte insekten! När de märkte den verkade personalen oberörd! De sa att; Jaa, du ska få pengarna tillbaka. Inget Im sorry eller ursäkt överhuvudtaget. INGENTING!
MYCKET DÅLIGT av Rz café som ligger i Union!

Då jag kom hem satt en lapp på dörren.





I morgon kommer det vara insekts inspektion i lägenheten. De kommer även spraya med insektsmedel.

Det är bra att de gör insepektioner och att de förebygger bug damage. MEN känns som att jag är förföljd av insekter!! BLÄ




Jag fick ett paket


Och det var min efterlängtade..Cooling pad!


Som självklart är rosa

Och så här blev det!


Jag älskar min cooling pad! Den funkar skitbra och kyler ner datorn rejält. I vanliga fall kan jag titta på något tvprogram eller film i ungefär en timme innan datorn blir överhettad och stänger av sig själv. Men med denna kunde jag kolla på program i flera timmar igår och datorn var inte alls varm då jag stängde av den.
I LOVE IT!


Tid

Idag har jag varit i USA i hela 2 månader och 15 dagar!! Tänk vad tiden går fort! Samtidigt som den går extremt långsamt ibland.. Det är lite läskigt.

Jag har 1 månad och 17 dagar kvar till jag lämnar Fayetteville bakom mig för att åka till New York.

Om 2 månader möter jag B på JFK i New York! Jag längtar! Då har det gått 4 månader och 14 dagar sedan vi såg varandra sist.

Tiden går fort och tiden är dyrbar! Så ta vara på er tid väl och gör hellre saker ni ångrar än ångra att ni inte gjorde det ni ville!

Favorit i repris

Hittade en gammal favorit i helgen! Besökte henne för en månad sen ungefär och då såg det ut så här..


I lördags stötte jag på henne igen! Det var ett kärt återseende!

TACK!

Tack till sopptjejerna för det gulliga kortet :)

Favorit

Min FAVORIT! Den är verkligen gammal.. Men så skön! :)




Snoop Dogg in da HOUSE!

På söndag kväll uppträdde Snoop Dogg här i Fayetteville, på universitetets bekostnad. Lång väntan, dåligt förband-men så ÄNTLIGEN var han där! SNOOP DOGG! :)

Bilderna är sådär, men varsågoda!






Snoop Doggs buss!


Showen var rätt bra! Men vet ni vad universitetet betalade för att Snoop skulle spela?
100.000.. DOLLAR! (Det är vad jag hört i alla fall..)




Paradiset

Jag höll mig borta så länge jag kunde, men igår hade jag tråkigt och kunde inte sova. Så jag tänkte att jag skulle kika på det första avsnittet av Paradise Hotel för att kunna rata det! Det blev tvärtom.. Jag kollade på hela 7avsnitt, vilket resulterade i att jag somnade halv 4 på morgonen..
Paradise hotel har allt! Intriger, kärlek, falskhet, pakter, bråk, skratt, fest och oanade vändingar! Hur kan man inte älska det programmet! Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt, för att stilla min nyfikenhet av vad som händer härnäst :)

De som säger att programmet är IQ befriat har fel! Det är mycket taktik och analyserande som gäller för att hålla sig kvar i showen!

Barrunda

Lördagskvällen bjöd på en barrunda med mina roomies! Det blev en runda eftersom vi inte hittade något bra ställe. Vi letade dock förgäves, för inget ställe var speciellt bra den kvällen.. Men det kan ha varit någon viss person i sällskapet som gjorde att stämningen drogs ner. Nämner inga namn och visar inga bilder på denna person. Den personen förblir anonym! Men jag tackar Maria och Zuzana för en trevlig kväll!


Jag hittade ett bilspel!




Baren Shotz-har ett brett utbud av shots

När vi kom in där var det vatten på hela golvet och rätt skabbigt! Jag undrade varför de inte städade i denna bar.
Detta är anledningen..
Shotsglasen var av is! Man drack shoten och kastade sen glaset på golvet-som gick i tusen bitar! Kul var det!

Skål!

Sen gick vi vidare till vår allas favorit-Stir!



Vi tog Saferide hem. Där träffade vi en klantig kille som gjort detta med sin telefon..


Efter en lång lördag med både match och utgång sov jag länge på söndagen. Det var jag värd!


We´re gonna party-cause it is Julias birthday!

(Kom på att jag hoppat över fredagkvällen-så det inlägget kommer nu!)

På fredagen var det födelsedagsfest för Julia! Jag dansade så jag fick träningsvärk och gick hem först av alla eftersom jag skulle på matchen dagen efter. Men kul var det! Ja, tills folk var för fulla, en tjej hällde öl över mitt hår och en annan tjej spottade mig i ansiktet.. Det var då jag bestämde mig för att gå hem.

B-day girl!

Hon slog på en pinata..

Och i den fanns Swedish fish-godis!



Chockladkaka!


Arkansas- Ole Miss

I lördags spelade Razorbacks mot Missisipi-och de krossade dom!

Jag kan inga regler och hängde knappt med.. MEN!
Jag är grymt imponerad av alla cheerleaders som kastar varrandra upp i luften och gör volter. Tjejerna i laget balanserar med ena foten på de manliga cheerleadernas ena hand! Jag önskar att jag kunde göra så, det ser riktigt grymt ut. Jag är även imponerad av orkestern som spelar med jämna mellanrum i matchen. Både i pauser och under spelets gång. Samtidigt som de spelar formar de bokstäver på planen och gör olika konstellationer.
Sen har vi ju då fotbollsspelarna såklart! De tacklar varandra till höger och vänster så att de flyger hit och dit! Och så slänger de sig på varandra i högar, för att hindra bollen från att komma därifrån. Det ser ut att göra ont..

Jag är nöjd med matchen, trots att spelet pausade två gånger för att vänta ut ovädret. Det var kul att stå på läktaren och heja! men jag vet inte om de har så mycket till ramsor. Ena sidan skriker ARKANSAS! och andra sidan skriker RAZORBACKS! I och för sig blir det ju coolt då det är ett antal tusen i publiken.. (det får plats 76.000 åskådare).

Sen är det ju grejen som kallas "Call the HOGS"-då man hejar på spelarna.
Alla höjer sina händer och skriker oooooooooooooooooooooooooooooo... Och sen höjer man bara högra handen och skriker PIG SOOIE!
Detta görs tre gånger. Sen skriker man RAZORBACKS!

Ja, ni hör. Jag borde komponera mina egna ramsor..

Tailgating innan matchen-en slags förfest kan man säga

Vi har intagit stadium!

Orkestern har intagit sin position

Cheerleading squad har även de intagit position!

Till och med militären var där..

Nationalsången sjöngs

Bandet formar ett A-för ARKANSAS


Spelarna stormar in på plan- och matchen kan börja!






FIGHT!

Och så kom regnet..

Vi gick in för att ta skydd

Sen fick vi jättebra platser!



Fyrverkerier vid varje Touchdown och vid slutsignalen!

Arkansas vann med 38-24

Razorbacks

Vi hade KUL!!


Då vi gick hem från matchen regnade det. Igen! Så vi var kalla, blöta och trötta när vi kom hem. Men det var det värt!

GO RAZORBACKS GOOOO!


Busy busy

Nu är jag tillbaka!! Det har hänt mycket i helgen och jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen. Men nu ska ni få se på grejer!! Det har varit både födelsedagsfest, fotbollsmatch, utgång på Dickson och konsert i helgen.

Jag kan börja med att berätta att värmen håller i sig här. Idag har det ju i och för sig blåst lite, men det är bara skönt! När jag tänker på att det är kallt och till och med snö i Sverige, ler jag lite för mig själv. För det är så skönt att slippa regn, rusk och snö!!

Idag har det varit 24 grader och sol här, avundsjuka? ;)
Det är skönt att slippa ha vinterjacka och kängor. Jag har en tunn kofta och sandaler istället!

Mina nya fina Raybans!! LOVE IT!


Oooooo PIG SOOOOIIIE!

Nyss hemkommen från en galen fotbollsmatch! Det regnade så att matchen fick pausas två gånger och publiken minskade mer och mer. Trots regn och en väldigt utdragen match hade vi jättekul!




Bildregn utlovas inom kort!


Fredag kväll!

Och det firas med lite skön party musik!


My place!

Come back to my place!!

Hill Place!


Min kille!

Min kille är hemma och myser med min andra kille. Jag längtar till jag får komma hem och mysa med dom varje dag!!

Den sötaste i mitt liv!


Shop until I drop!

Har spenderat eftermiddagen på The Mall, med Gitte, Kristian och Ben. Shoppade massa godsaker :) Efter shoppingen åt vi middag på Dixie´s och jag fick min efterlängtade potatismos! Jag tog även med en "dogggy-bag" med mina rester, så jag kan äta potatismos i morgon med. Här säger man inte "doggy-bag", man säger bara "box" (bara så ni vet!). Vi avslutade kvällen med lite WalMart shopping. På WalMart har de elektriska shoppingrullstolar, för de som är för lata för att gå. Och eftersom jag har så mycket träninsgvärk, så bestämde jag mig för att prova en sån! Det var jättekul :) Jag körde runt som en galning men lyckades undgå att välta ner något.. Nu kan jag bocka av det på listan!

Detta har jag spenderat pengar på idag:

En present till någon från Victorias Secret. Kan inte visa vad det är i påsen, för då avslöjar jag ju överraskningen..

Några paltor från Forever 21 (ni får se dessa på inom en kort framtid)

En efterlängtad favorit..Vänta och se!!

OCH, Tada! En ny rosa kamera! Inte den jag tänkt, men Gitte har en sån här och är väldigt nöjd med den, så ska prova och se vad jag tycker!


Eftermiddagen och kvällen kan sammanfattas med dessa ord: Dyrt, revligt och mycket skratt! Bra Lill-Lördag!

I morgon händer det väldigt spännnande grejer! Det har något att göra med kändisar.. ;)

Träning och skype med Elin

Nu har jag varit och tränat på gymmet en timme! Känns riktigt skönt att komma igång på allvar! Idag skypade jag med Elin och vi bestämde att vi ska springa tjejmilen nästa år. Ja det är ju visserligen ett år dit, men då har jag ju tid att komma form och något att jobba mot! Ska bli kul :)

Det var jättekul att prata med Elin! Det var verkligen hundra år sedan vi hördes. Med Elin vet jag att oavsett om vi inte hörts på ett tag så finns vi alltid där för varandra ändå! Vi har varit vänner sen gymnasiet och hon är en person som jag verkligen kan lita på!

Jag fick inte en ny kamera i dag.. Kat kunde inte åka och köpa en idag. Jag vet inte var affären ligger och jag tror inte att det går någon buss dit, så jag måste åka med någon.. Nackdelen med USA är att man måste ha bil för att ta sig överallt! Men på fredag lovade hon att vi skulle åka! Då kommer det massor med fina bilder här på bloggen!

Den osminkade sanningen-efter hård träning!



Nu ska jag duscha!!

Ny kamera

DENNA ska jag köpa i morgon!! Har hört att den ska vara bra.


Sony - Cyber-Shot 14.1-Megapixel Digital Camera - Pink


9765082 Front Large

Dagens

Strimmor med Winnerbäck. Jag lyssnar, jag tänker på det som hänt och jag tänker på framtiden.. <3



YEEEEEY!!!

Jag ska äntligen gå på min första fotbollsmatch-halvvägs in i säsongen. De andra matcherna har jag ju haft viktigare saker för mig än att gå på fotboll liksom. Men nu är jag väldigt exited! Det blir en heldag på lördag med mina roomies. Först match och sen utgång! Och nu hoppas jag på en riktigt bra match också, för förra helgen förlorade Razorbacks.. Men nu ska ju jag vara där och heja-så nu blir det andra bullar!!


Stickers att sätta på kinden!

Nu taggar vi!!


En gång för alla!..

Släpp in den stackars hunden som får stå utanför dörren och yla.. han lider ju stackaren!
Jävla människor!!

Vänskap

Ibland funderar jag över vad vänskap egentligen är. Och nu menar jag SANN vänskap.

Ska man tillåta vänner att göra misstag?
Ska man låta missförstånd komma emellan vänskapen?
Bör man inte istället ta reda på vad som ligger till bakgrund för dessa misstag och missförstånd för att försöka förstå? 
Istället för att ignorera problemen och misstagen borde vi se till att reda ut det som stör vänskapen. Vi borde acceptera att människor gör misstag och försöka ge dom en andra chans.

Jag anser att riktiga vänner tillåter varandra att göra misstag. Riktiga vänner kan bråka och bli sams. Riktiga vänner vet att oavsett vad så finns de där för varandra. Sen är det ju så att för stora misstag och missförstånd kan förstöra en vänskap. Och det var kanske det som hände..

Google maps

Gå in på Google.se och välj "kartor". Tryck på "vägbeskrivning". Skriv "Tokyo" i A och "New York" i B. Välj "hämta vägbeskrivning" Scrolla ner till punkt 21 i vägbeskrivningen.


Cooling pad

Min dator blir ju så varm efter bara en kort stund av användande. Det har något att göra med att det är mer volt här i USA än vi har i Sverige, så datorn klarar inte riktigt av laddningen. Men nu har jag beställt en cooling pad från amazon.com, som ska kyla ner datorn. Så att den INTE stänger av sig själv så fort den blir kokhet. Det vill säga varje gång jag kollar på något tvprogram. Det är sjukt irriterande!! Så nu hoppas jag att denna pad ska funka! (Min rumskompis tipsade om denna, nämligen. Så litar på att hon vet vad hon säger..)

Självklart har jag beställt en cooling pad med en rosa nyans!

Logitech Notebook Cooling Pad

Bränd

När jag tittade mig i spegeln nyss lade jag märkte till att jag fått en mycket fin bränna idag. MEN, tror att det var promenaden i solen som gjorde det, inte tiden i solariumet.. För jag har ränder från linnet jag hade på mig. FAN. Där fick jag för att jag skulle sola. Hädanefter blir det bara promenader i solen istället. Frågan är bara hur jag gör med dessa ränder? Jag tror ju inte att det uppskattas om jag promenerar naken. Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Kanske vissa uppskattar det! Men förmodligen kommer någon ringa polisen och jag blir arresterad för blottning. Hm. Jag får nog tänka om där. Lång historia. Det enda jag ville säga var egentligen att det bränner i skinnet!


Grattis grattis gamla man!

Vill gratulera min vän Emil på hans stora dag- nu är han närmare 30 än 20, stackarn. Men var inte ledsen för det Emil! Jag kommer ju alltid vara äldre än dig..och klokare och smartare och snyggare och bättre på alla sätt och vis.. ;)

Jag lovar ett stort firande när jag är hemma i Sverige igen!

Denna låt är tillägnad bara till dig! Lyssna och njut! (Notera att det är text till, så att du kan sjunga med ;)




Gott och blandat

Det här inlägget handlar om lite gott och blandat!

Idag har jag varit duktig! Jag gick en långpromenad, tränade lite i gymmet och testade solariet. Jag vet att det inte är bra att sola solarium, men det är gratis! Och gratis är gott. Det var första gången jag provade ett "ståsolarium". Det blev lite tröttsamt efter några minuter..

Efter denna förmiddag har jag väldigt ont i vaderna. Speciellt på ena foten, men det har inget med träning att göra. I lördags när vi var hos Lisa, provade Gurra hennes elektriska rullstol och körde rakt in i mina vader!! jag har skrapsår och blåmärken och ganska ont. Just nu smider jag planer på en hämnd.. Men jag har inte riktigt kommit på vad än så länge. Men det ger sig!

För övrigt kan jag berätta att värmen är tillbaka! Idag är det 26 grader och sol. Men i morgon ska det tydligen regna om jag ska tro på väderleksrapporten. Jag hoppas faktist det! För då får jag inviga mina nya rosa gummistövlar!


Titta vilken söt Arkansasdräkt!! En sån vill jag köpa till min blivande dotter :)

Jackass-the movie!

Jag tog på mig träningskläderna för att gå ut på en promenad. På vägen stannade jag till hos Gurra för att fixa en sak. Han och hans roomies skulle på bio, så jag bestämde mig för att bio lät roligare än en promenad. Så vi åkte till bion och JA jag hade fortfarande träningskläderna på mig.. Jag ångrade mig dock när jag förstod att det var Jackass-the movie vi skulle gå på! Fast jag måste erkänna att vissa scener var riktigt roliga, medans andra var riktigt jävla äckliga.. Och eftersom det var i 3D så blev allt det äckliga ännu äckligare!

Så ikväll var första gången jag var på en 3D movie. Och första gången jag hade träningskläder på mig i ett annat sammanhang än då jag tränade. Väldigt händelserik söndag måste jag få säga! :)

(Dessvärre bli det inga kort. Jag har ju forfarande ingen kamera..)

En till..

En till låt, till bara DIG!

Jag älskar dig min fina lillasyster!! Du är stark!


Tänker på dig..

Jag tänker på dig och önskar att jag kunde vara där för dig just nu!

Denna är till dig!





No camera

Jag har tjatat om att min kamera inte är av bästa kvalitet. Den tar inte så bra bilder och jag är väl inte jättenöjd med den.. Igår sa jag att jag funderade på att köpa en ny här i USA eftersom det är billigare här. Men gissa vad som hände under kvällen?! Min kamera blev stulen. Ja, stulen! Det känns lite som att det var ödet. Su nu måste jag köpa en ny kamera.. Och det måste ske omgående!

Hiking

Jag sysselsatte mig med hiking hela fredagen. För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är att promenera, i skogen, bland alla kottar och grenar. Och så är det absolut inte platt! Utan väldigt ombytlig terräng. Det var jättekul! MEN, jag fick verkligen en påminnelse om hur dålig kondition jag faktist har. Min kondition kändes som en kedjerökande, 70 årings kondition. Ush.. Jag dog ju nästan under vår vandring.
Men det var riktigt vackert med alla höstfärger i skogen, vattenfall och fantastiska utsikter!!














































Miljöombyte

Idag lämnar jag Fayetteville för miljöombyte! Det känns som att det är på tiden.. Fayetteville är ganska litet och det är lätt att tröttna på att gå samma gator varje dag. Men idag blir det något helt annat är gator!


Frozen yoghurt

Jag ska erkänna att jag var skeptiskt mot frozen yoghurt, för jag är inget stort fan av glass. Men idag testade jag det och det var hur gott som helst! Det var verkligen supergott!!

Man kunde välja av hur många sorter som helst. Och så fanns det massa olika sorters frukt och andra toppings!
Smarrigt!!











Avklarat!

Det var så skönt att få dessa två prov ur världen! Nu är skolveckan slut, och jag kan njuta av en långhelg. Jag har ju helg från torsdagkväll till måndagkväll varje vecka-eftersom jag bara har skola två dagar i veckan. Sen pluggar jag såklart dessa dagar också, men jag har inga lektioner. Vilket är jätteskönt!

Jag fick tillbaka det provet jag gjorde för några veckor sen. Det som jag ansåg var mitt sämsta prov genom tiderna och det hade gått hyfsat. Jag var i alla fall nöjd. Och så fick jag tillbaka två uppsatser som jag hade full poäng på. Jag vet inte om alla får bra poäng eller om mina arbeten faktist är bra, men jag väljer att tro det senare alternativet :)

Jag nu har jag skrytit lite om mina framgångar i skolan, så nu kan jag fokusera på annat! Till exempel dagens outfit!



Vilse i bokhandeln

Det finns en bokhandel här på Dickson som är enorm! Den tar liksom aldrig slut.. Den är så stor så att det är lätt att gå vilse. Det är en mysig känsla att vara där inne. Jag älskar lukten av böcker, och där inne luktar det verkligen bara böcker!





Ägget







(Bilder från Chicago, tagna med Pablos kamera)

Chicago gänget

Här är gänget som var i Chicago!! De tog denna bild innan vi åkte upp i Hancock Tower. Kristian och Pablo tyckte inte att vi skulle köpa bilderna, därav ansträngde de sig inte vidare för att se glada ut :)

Robin, Kristian, Gitte, jag och Pablo!




Jag bara älskar sjalen jag har på mig, med döskallarna. Den köpte jag på Rättviks raggarvecka. Jag har inte kunnat använda den så mycket här, för det är för varmt. Men nu kan jag nog börja ha den på kvällarna!

Bättre

Idag är det bättre. Jag bestämde mig för att rycka upp mig igår kväll, så det gjorde jag. Men vi alla har ju våra dåliga dagar.. Men nu är jag fit for fight, efter att ha sovit i 12 timmar!!
Dagen kommer inte att bjuda på något mera än plugg tyvärr. Jag har ju två prov i morgon. Men idag känner jag mig taggad för att plugga!


Pissdag

Jag har en riktigt dålig dag idag! Sen powerwalken igår kände jag mig konstig, trött och hängig. Sen fick jag feber. Så nu mår jag inte alls bra, jag nyser var 5e minut, är varm och kall om vartannat och orkar ingenting.
Dessutom har jag två prov på torsdag, som jag måste plugga till. Men just nu orkar jag inte läsa något, så jag får vila lite och se om det känns bättre i eftermiddag. Men sängen är alldeles för hård oh jag får ont i nacke och axlar då jag ligger ner..Och så regnar det ute. Jo en sak till; Den stackars hunden i huset brevd sitter ute och ylar så jag blir tokig.
Kan det bli värre? Jo, förmodligen. Men jag hopas att det inte blir värre. För det är en jävla pissdag det här!


Snoop Dogg!

Snoop Dogg kommer till Fayetteville söndagen den 24 oktober. Efter en lång tids försök att boka biljett online, fick jag äntligen min GRATIS biljett! Universitetet hade ett antal gratisbiljetter till studenter så det var nog rejält tryck på sidan.. så det var svårt att komma fram. Men jag fick min biljett och jag är NÖJD!




Tacksam

Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på!

Jag är så otroligt tacksam över att jag har så fina personer i mitt liv. Som stöttar mig, som lyssnar på mig och som finns där genom allt. Vänner är något som är viktigt och jag är lycklig som har mina fina vänner!

Så jag vill ge mina vänner och min familj en jättestor kram och säga att jag saknar er! Och längtar tills jag kommer hem till Sverige igen och får ge er en kram på riktigt!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM!





Hon får sin prins

Idag 2010-10-10, gifter sig Millan med sin prins Thomas, i Rom, Italien.

Tyvärr kan jag inte närvara vid bröllopet, eftersom jag är i USA.

Jag önskar er en underbar och strålande bröllopsdag. Jag hoppas det blir allt ni drömt om!

ALL LYCKA
till brudparet!





Bokat!

Nu har jag spenderat en lång tid med att gå igenom hotel inför vistelsen i New York! Efter lång tid letande och mycket chattande på skype fram och tillbaka, så hittade vi (jag och Björn) ett hotell som verkar bra!

Det ligger endast två blocks från empire state building och 20 min promenad väg till central park. Läget är verkligen GULD och då får standarden vara lägre. Men jag tror att det kommer bli jättebra!

Innan Björn kommer till NY ska jag bo hos min gulliga vän Tania, som låter mig sova hos henne! Det är jag väldigt tacksam över! Så slipper jag gå omkring själv i den stora staden..

Ååå vad jag längtar!

En promenad i parken












Ps. Jag ser ut som ett troll i håret, jag vet. Men jag duschade i morse och hann inte torka håret. Då blir så här vågigt och väldigt bångstyrigt!

Lördag förmiddag

Det blev en favorit i repris denna lördag förmiddag. Vi gick på Farmers market och kollade på alla pumpor. Jag intresserade mig mest för alla små söta hundar som går omkring på marknaden! Å så söta de är! En mysig morgon var det minsann!





Avacado Wrap till frukost


Jag förvandlades till en Hog!





Middag med svenskarna!

Vi var på en restaurang igår som serverade medelhavsmat. Vi hade trevligt, åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord.












TACK för en trevlig kväll!

Höst i Fayetteville









The Hiper

Tänkte jag skulle ta tag i detta som kallas träning. Därför tog jag mig en titt på Hiper igår, gymmet på skolan. Det var stort och lite förvirrande..

Jag var tvungen att fylla i ett formulär, om jag vill gå på deras olika gymklasser (yoga,aerobics mm) för att intyga att jag är helt frisk och inte har några hjärtproblem. Jag fick även skriva under att jag tränar på egen risk och att det är mitt fel om det skulle hända något då jag tränar. Typ om jag skulle ramla och bryta benet. Herregud! De är så rädda att bli stämda här, så allt är på egen risk och de ser verkligen till att man vet det innan man ger sig in på något..




Bara alla trappor ger ju motion!


Jag skulle aldrig ställt mig på den där vågen..


Nu är jag redo för att träna och bränna fett. Nästa vecka alltså. För nu är det ju helg och det betyder vila :)

BOM!

Förstår att ni väntat länge nog nu, med att se mig och min nya hårfärg. Så varsågoda!



En extremt nära närbild


Jag är nöjd! Nu är jag tillbaka till min naturliga hårfärg, efter 10 år av färg, slingor och annat galenskap. Nu får vi se hur länge denna färg gäller.


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrande år!!

GRATTIS till min lillasyster som fyller 15 år idag, den 7 oktober!

För 15 år sedan blev jag en väldigt stolt storasyster när DU föddes! Sedan den dagen har jag alltid haft en speciell plats för dig i mitt hjärta. Jag har sett dig växa upp och bli en stark person som står upp för dig själv och som går din egen väg. Jag har alltid trott på dig och vet att du kan gå hur långt som helst och få allt det du vill. För du ger aldrig upp!
Therese, tack för att du är min syster, tack för att du lyssnar och tack för att du finns!!
JAG ÄLSKAR DIG! Vi är systrar och vänner för evigt.




Denna sång är till dig, Tessan!!

Tiden går fort!!

På fredag har jag varit här i 8 veckor! 8 VECKOR!
Det är helt galet vad tiden går fort.. Jag hinner knappt blinka så kommer jag vara hemma i Sverige igen. Det är som att jag lever i någon slags drömvärld, eftersom det är så olikt det livet jag har i Sverige. Ofta på nätterna drömmer jag om att jag är hemma och när jag vaknar upp är jag fortfarande i drömmen. Jag trivs verkligen i denna dröm, men samtidigt längtar jag hem ganska mycket. Nu ska jag leva i min drömvärld i 10 veckor till, innan det är dags för New York och sedan tillbaka till verkligheten igen.

Så här såg det ut för 8 veckor sedan, då allt var nytt, osäkert och spännande!



Så här såg det ut igår, på samma ställe, 8 veckor senare!



Jag befann mig på samma ställe igår som jag gjorde för 8 veckor sen, rent fysisk. Men mental och psykiskt är jag inte där jag var för 8 veckor sedan. Jag har fått perspektiv på mitt liv, på framtiden och på allt därmellan. Jag har hittat en annan trygghet i mig själv nu, jag vet vad jag vill och jag vet hur jag ska komma dit jag vill! Jag har en helt annan syn på verkligheten och framtiden nu. Det känns otroligt bra!




Harpers

Får jag presentera Harpers! Det är mycket mysigare att handla där än på Walmart, men så har de ju mindre sortiment också. Fast stans bästa kött, har dom minsann! (Har jag hört, jag har inte ätit kött därifrån än. Men jag äter ju inte så mycket kött heller så..)









Cheetos

Titta vad jag hittade! Jag var ju bara tvungen att köpa dessa ostbågsliknande Cheetos!


De var mycket större än svenska ostbågar, men å andra sidan, vad är inte större här?


Jag blev faktist ganska besviken av dessa Cheetos. Inte alls så goda och "ostiga" som jag förväntat mig. Jag beskriver dom med två ord; smaklösa och torra. Och så var de faktist för stora. Nej, tacka vet jag hederliga svenska ostbågar!!

MAYAPPLE

I kväll var jag hos en av de bästa frisörerna jag besökt i mitt liv, om jag ska vara ärlig. Det var en sån söt Hårsalong, med en gammeldags inredning. Melissa Arens heter frisören som äger salongen Mayapple.

Vi blev serverade ett glas vin medans vi blev stylade, mycket gott!



Kat leker korean och Gurra vill inte vara med på bild


Söta förkkläden, hemmasydda av den andra ägarens grandma!

Andra etappen av stylingen, med toning i håret


... Jag är RIKTIGT nöjd med min förvandling! Resultatet får ni se inom en kort framtid :) Och så fick jag med mig något hem, som syns på en av bilderna. Kan ni gissa vad?


Vilken härlig dag!

EN VÄLDIGT BRA DAG I DAG! Åå jag är så glad! Av många anledningar :) Och visst är det härligt att vara så där riktigt glad så det pirrar i magen! Jag har nynnat på Lilla sjöjungfrun hela dagen, utan att jag tänkt på det. Och när jag kom på det så log jag inombords. För den sången nynnar jag på när jag är riktigt lycklig!


Jag fick tillbaka ett av proven från förra veckan (det som kändes bäst) och jag fick full pott!! Det firade jag med en riktigt god mörk chockladtårta på the Union.








Perfekt

Jag har äntligen hittat den perfekta vägen för en långpromenad eller löprundan! Jag är så glad :)





 


Bra start på veckan!

Efter att äntligen fått en god natts sömn så vaknade jag utvilad och pigg! Jag har varit iväg och veckohandlat på Walmat med Jen, tvättat, pratat med Morfar på telefon, och ordnat med lite andra praktiska saker. Nu ska jag skriva klart min hemtenta som ska in i morgon. Jag har en ganska skön start på veckan med andra ord!

Några bilder från helgen




Rosa

Ikväll har jag legat i min säng bäddad med rosa lakan och rosa täcke. Tänt min rosa lampa som står brevid min rosa väckarklocka. Och druckit te i min rosa mugg och ätit popcorn ur min rosa skål.
Om jag tycker om rosa? Varför tror ni det?


Tillbakablick

Våren 2008 hade vi precis fått tillskott i familjen. Lilla Albin föddes i februari och i april hämtade vi hem honom. Han var otroligt liten och söt! När vi hämtade honom så gnydde han i en kvart då vi lämnde kenneln, sen somnade han. Han anpassade sig väldigt fort och redan första kvällen var han en i familjen! 

De som inte haft hund, brukar inte förstå när man sägr att hunden är en familjemedlem. Men de som har hund vet! Albin är ju våran lilla bebis och han får alltid det bästa.

Albin på första långpromenaden i Stadspaken. Han var mindre än en höna!

Var rädd för vatten och lera..


Somnade direkt i mitt knä i bilen på vägen hem



Stök

Jag är en annars vanligtvis ganska ordningsam. Men denna vecka har jag varit en mycket upptagen person, det syns på mitt rum! Totalt kaos!! Därför ägnar jag mig nu åt att städa upp denna röra..


Söndag morgon 3 oktober

Idag gick jag upp tidigt och gjorde frukost. Sen satte jag mig i solen på balkongen och åt. Jag satt kvar där i över en timme och solade. Det var underbart! Jag funderade på framtiden och blev alldeles glad då jag satt där. Jag vet att framtiden har mycket att ge och jag ser verkligen fram emot det närmaste året!

Nu ska jag njuta av denna underbara söndag!


Dagens

Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt!

Bikers EVERYWHERE!

20.000 bikers har hittat hit i helgen! Det är grymt! Lite öronbedövadande bara..











Jag kände att jag inte riktigt passade in bland folk, stilmässigt menar jag. Därför köpte jag lite bikerskläder ;)
Vänta bara ska ni få se..

Bubbles!




Såpbubblor är väl underbart!?

Farmers Market

I morse gickjag upp tidigt för att gå på Farmers market. Det är marknad varje lördag morgon och förmiddag på ett torg i stan. Där säljer de grönsaker, frukt, blommor och hantarbete. Det var verkligen jättemysigt att strosa omkring där! Det var en mysig atmosfär och alla var så trevliga.



Det fanns jättemånga hemlösa hundar där, som man kunde adoptera. De hade små västar på sig där det stod, Adopt me! Jag smälte på en gång.. Om jag kunnat hade jag absolut adopterat en hund!




Vi avslutade förmiddagen med en Cupcake!

Jag och Zuzana

Shoppingrunda

Igår unnade jag mig en shoppingrunda, efter en hård skolvecka! Jag behövde uppdatera min garderob lite, eftersom hösten börjar närma sig. Det är kallare på mornarna och kvällarna, men dagarna är sommarvarma!

Min shoppingoutfit

The Mall


I valet och kvalet.. Vad tror ni jag köpte? Denna skjorta..

Eller denna koftan?


Efter flera timmars shopping tog vi bussen hem. Då vi skulle byta buss, hamnade vi på fel buss, åkte åt fel håll och hade ingen aning om vart vi var. Det slutade med att vi fick gå tillbaka en lång bit och sen promenera hem. Så kan det gå! Men jag var nöjd med shoppingen, så det gjorde inte så mycket!

Dagens

Leave the past in the past. Where it belongs.


Utväxt

Så kommer jag till detta ämne igen. Mitt hår. Nu syns denna förbannade utväxt igen. Jag blir tokig. Och inte är det en snygg färg på resten av håret heller. Jag kan nog säga att jag blev totalt lurad hos den frisören jag var hos för enbart två veckor sen!

Nu har jag pratat med Kat om detta och hon visste en bra frisör. Vi ska dit på tisdag. Nu ska jag fan få till det.

Just nu är det bara hemskt!


Ursäkta alla svordomar. Men jag är en aning irriterad. Och fy vilken ful bild detta var! Nu blir jag änu mer irriterad.

Bikes, Blues and Bbq

I helgen är det Bikes, blues and bbq här i Fayetteville. Hela stan livas upp, det grillas på gatorna och alla bikers kommer till stan. Det kommer säkerligen vara en livad helg! Jag kan höra musiken och alla motorcykar från mitt fönster. Observera att jag bor 15 minuters gångväg från centrum och fönstret är stängt.



Sjukhusvisit

Stackars Lisa har brytit benet och ligger för tillfället på sjukhus! Ush, det är verkligen hemskt!

Jag bröt fingrarna i somras och jag hade så ont! Och gips i tre veckor är inte roligt. Att bryta benet är ju några gånger värre. Och det läker inte lika fort som några fingrar. Jag lider verkligen med Lisa..



En barnfontän och en vuxenfontän. För att dricka vatten ur alltså!

Tråkigt sjukhusrum

Tråkig sjukhusmat

Lisa fick en Get well soon-Ballong!




GET WELL SOON, Lisa!

Dagens lunch

Jag åt sushi till lunch idag. Eller rättare sagt jag tryckt i mig Sushi till lunch, eftersom jag endast hade fem minuter på mig att äta, innan sista klassen skulle börja!

Sushin på The Union är riktig god faktist. Men de är otroligt snåla med ingefära och soya..


Jag är lycklig!

Denna kväll har jag väntat på hela veckan! Nu är veckans två tentor avklarade och veckans uppgift inlämnad! Dagens tenta gick dessutom mycket bättre än tisdagens kassa tenta..

Dessutom var jag duktig på debatten vi hade idag, i klassen om drogberende. Vi var i två uppdelade lag och skulle debattera om Marijuana skulle bli legalt eller om det skulle fortsätta vara illegalt. Jag var i laget som ville att drogen ska fortsätta vara olaglig. I alla fall. Jag deltog i debatten och läste ett långt stycke från en forskningsrapport. Så jag är riktigt nöjd med dagen!
(Vill tillägga att de flesta som bor här, tycker att marijuana borde bli lagligt och att det kan jämföras med alkohol. Lite skillnad från vad de flesta svenskar anser om ämnet..)

Efter provet firade jag med Chai-te såklart! De har svårt att stava och säga mitt namn här, och personalen på Starbucks är inget undantag. Idag hette jag Maulin. Förra gången jag var på Starbucks hette jag Molly.

Vi satt i solen, på den grekiska teatern och slappnade av efter provet