Det är ett mirakel!

Trots snöstorm och trots att alla flygplatser i NY fortfarande är stängda-har B LANDAT på JFK!!!!

Jag försökte ta mig dit i tre timmar innan jag gav upp. Jag tog två subways till JFK tåget, mne när jag väl kom dit, var det stängt. Tåget gick inte! Jag försökte ta taxi men ingen ville köra mig på grund av snön. Alla sa att inga flyg avgick eller landade. Jag fick ge upp och åka subways tillbaka till Hotellet. Då messade B mig och skrev att han landat på JFK. Det är ett MIRAKEL! På riktigt. jag grät, skrattade och visste inte vad jag skulle tänka.

I stort sett inga plan har kunnat landa på JFK, men B´s plan lyckades. Jag är så glad så att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är otroligt! Nu väntar jag på honom, men det kan ta ett tag för honom att ta sig från flygplatsen. Men han är här. Precis i lagom tid till min födelsedag i morgon. Och enligt svensk tid så är det redan den 28 december, så jag får lov att gratulera mig själv nu!!

Lisa är fortfarande strandad på JFK och har vart det i mer än 24 timmar. Jag håller tummarna att de ska få flyga hem i kväll.


All i want for Christmas..

..är att B kommer till New York i morgon!!!!


Uppdatering

Lisa skickade just ett sms. De har cocktailhour på flyget just nu, för att muntra upp bittra passagerare som är fast i planet som inte kan lyfta! Det är ju i alla fall tecken på god service.

Snöstorm

En snöstorm har dragit in över USA´s östkust. Denna snöstorm pågår just nu i New York och förväntas vara över i morgon förmidddag. De flesta plan som ska landa och lyfta från New York är inställda eller kraftigt försenade.

Lisa och hennes föräldrar sitter just nu på ett plan som inte kan lyfta på JFK. Personalen verkar inte heller kunna ge något besked..

I morgon kl 19.45 på kvällen förväntas B´s flyg landa på JFK. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hans flight kommer lyfta från London beräknad tid och landa på JFK beräknad tid. Om inte beräknad tid, så i alla fall någon gång under måndagkvällen.. Jag har längtat så länge efter honom nu! Och jag vill inte spendera flera dagar själv här. Och speciellt inte tisdagen, som är min födelsedag.. Nu vill jag att han ska komma hit!!

HÅLL TUMMARNA för att B anländer i morgon!!

Idag satt jag på Starbucks och hinkade Chai te samt läste 150 sidor ur en bok. Snön yrde utanför och folk på gatorna såg att frysa något enormt.. New York borna kan inte hantera snö!


Hyllning till svtplay

Jag gick in på svtplay för att se om de hade något jag kunde kolla på. Och visst hade de det! De har lagt ut " kan du vissla Johanna?". Det är ju prefekt! För den kollar jag på varje jul och då får jag även se programmet denna jul också, dock lite senare än vanligt, men ändå! TACK SVTPLAY!

Nu ska jag titta på jakten på morfarn. Och för övrigt vill jag säga att jag har världens BÄSTA MORFAR! :)


Juldagsmiddag

Nu ska jag ta en taxi till Harlem för juldagsmiddag med Lisa och hennes föräldrar. Det ska bli så gott med mat-jag är så hungrig!

Allt är i stort sett stängt här på juldagen, eftersom amerikanare firar julen på juldagen. Så jag ha endast ätit en macka idag.. Men snart får jag äta god middag på en fransk restaurang! Mm smarrigt!!


Julafton på Manhattan-del 2

Lisa hade lyckats boka bord på Markus Samuelsson´s nyöppnade restaurang "Red Rooster" i Harlem. Det var en bedrift, eftersom stället som öpnnade för någon vecka sedan, redan är uppbokat två månader framåt!


Menyn såg bra ut och lite svenskt inspirerat såklart!

Jag åt gravad lax till förrät, otroligt GOTT!

Till det dracks Carlsberg och nubbe såklart! Men det var den största nubben vi någonsin druckit..

Servetterna var svenska!

Till varmrätt var jag ju tvungen att beställa köttbullar. Det äter jag annars inte på julafton i Sverige. Men när man som jag har varit utomlands en längre period, blir man väldigt svensk och vill ha de svenska traditionerna!


Vi sjöng svenska snapsvisor och hade det mycket trevligt!

Hela gänget!

Äppelpaj till efterrätt

Under middagen fick vi bevittna ett frieri!

och ett födelsedags firande!

Men det bästa av allt var att vi fick träffa Markus Samuelsson! Han kom till vårat bord flera gånger för att småprata och se till att vi var nöjda. Han ville nog ta hand om svenskarna på Julafton :) Han berättade för oss att Paul Mccartney från Beatles och en av medlemmarna i Rolling Stones hade varit på restaurangen förra veckan!

Vi fortsatte kvällen på en Jazzklubb med Bellinis och skön jazzmusik. Det var förbjudet att ta foton där,men jag lyckades ta ett i alla fall..


Julafton 2010 var något utöver det vanliga. Detta var en julafton jag kommer att minnas!!

Julafton på Manhattan-del 1

I år var första året som jag firade jul utomlands, utan min familj. Det var lite sorgligt och jag saknade mina nära väldigt mycket. Men jag bestämde mig för att inte tänka så mycket på det och göra det bästa av situationen. Och det blev verkligen en helt underbar julafton!

Jag tog en lång sovmorgon och gick inte upp förrän 11.30 på förmiddagen. Det var skönt att slippa all julstress som annars brukar infinna sig på julaftons morgon.
Dagen började med en jullunch med Lisa på ett fransk bistro. Jag åt god Risotto och rödbetor samt drack ett glas gott vin.


Mätta och belåtna fortsatte vi till St: John Divine, en stor kyrka på 110th street and Amsterdam, för att få bra platser till Julgudstjänsten.

Fin gran med fredsduvor

Julkrubban (utan Jesus än så länge)


Kören övade inför gudstjänsten


Vi fick front seats!

Gudstjänsten var jättefin. Dock spelades orgeln lite väl högt kanske :) Dessa oversized puppets var med i Gudstjänsten och symboliserad Joseef och Maria.

Efter kyrkbesöket tog vi en taxi till Lisa´s bed and breakfast ställe, där de bor på. Jättemsyigt ställe som ligger i Harlem. Där drack vi lite och åt chocklad innan det var dags för att gå vidare till middagen.



jag berättar om Julaftonskvällen i del 2!

En underbar Julafton

Jag hade en helt underbar julafton! Jag spenderde dagen och kvällen med Lisa och hennes föräldrar och hade det supertrevligt! Jag berättar allt om min Julafton i nästa inlägg!!

Till dess, kom ihåg vad julen verkligen handlar om: Att spendera tid med sina nära och kära och visa dom kärlek!


GOD JUL <3 MERRY CHRISTMAS

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!!

Jag fick riktigt julstämning då jag besökte Granen vid Rockefeller center


En önskan

Jag har bara en önskan. Det är att tiden ska gå superfort fram till måndag kväll. För då kommer min kärlek till NY och vi ska spendera två veckor tillsammans i denna härliga stad.

Men just nu känns det som att tiden står stilla.

NYC

Om ni inte förstått det tidigare, så skriver jag det igen!

JAG ÄR I NEW YORK CITY! Avundsjuk? ;)


Dubbelt upp

På FOX channel visades en film som jag började kolla pa då det visats halvvägs. Lite tråkigt tänkte jag, men ja ja. Efter filmen började vad jag trodde var uppföljaren av filmen. Men nu när jag sett halvvägs in i den filmen, så visar det sig att det är samma film. För mig var det ju bra eftersom jag fick se hela filmen, fast slutet först och början sen.

Men hur j-a kul är det att de visar samma film, rakt efter varandra? Har de slut på filmer eller vad handlar det om?

Bara en liten tankeställare så här på kvällen!


Staden som aldrig sover??

Jag har bildbevis på det motsatta. Times Square klockan 1 på natten.

Inga människor

och knappast några här heller..

Kärt återseende!

Kärt återseende med Bo, Lynn, Gitte och Kristina i New York!








NEW YORK <3

Jag är redan förälskad. Förälskad i denna stad som jag endast tillbringat ett dygn i. Jag har strosat runt på gatorna och insupit atmosfären. Jag har suttit på café och tittat ut genom fönstret och njutit av tanken att jag är i New York City! Jag har varit en bland alla i vimlet på Times Square.

Nu ska jag fortsätta min kärleskromans :)






Sista natten med gänget

Jag lämnade Fay förra onsdagen. På tisdagskvällen hade vi sista natten med gänget, vi åt middag och pratade om allt vi varit med om. Det kändes faktist ok, eftersom jag gråtit så mycket på festen kvällen innan.

Men då vi väl skulle säga Hejdå till varandra och jag insåg att det verkligen var sista kvällen i Fay, så blev jag otroligt ledsen. En dröm var slut. Jag har alla dessa underbara personer att tacka för att min tid i fayetteville har vart så bra som den har varit.

THANK`S to ya´ll! Im gonna miss you <3








Goodbye party med alla internationella studenter

Måndagen innan jag lämnade Fay sa vi Hejdå till varandra. Vi började kvällen med middag, jag, Robin och mina rumskompisar. Sedan gick vi till Paul och Tommy som hade ett stort Goodbye party. Det var känslosamt.. jag började gråta då de första gästerna lämnade festen och slutade inte förrän jag var hemma.

Vissa personer har jag kommit väldigt nära och jag kommer verkligen att sakna dom! Speciellt dessa härliga människor! Men jag vet att vi kommer träffas igen!

Robin och jag

The roomies

The girls-Jag, Julia, Gitte och Bo



YES, Äntligen!

Jag är med internet igen!! Nu ska bloggen uppdateras kan  jag lova!

Dalig uppdatering

Jag har inte tillgang till internet pa min dator. Darfor kan jag inte lagga upp bilder, sa jag har inte uppdaterat bloggen!

Pa tisdag tar jag in pa hotel och har tillgang till internet pa min egen dator igen. Vilket innebar uppdateringar i massor!!




En god natts somn

Jag har fatt en god natts somn hos Tania i New York. Det var otroligt sorgligt att lamna Fay och alla vanner. Men nu kanns det valdigt bra att umgas med Tania, hennes sota dotter och trevliga man! Och om 11 dagar far jag traffa baby igen, efter sa manga mander, det kommer att bli underbart!!

Nu ska jag ata fattiga riddare med scrambled eggs till frukost :)

Hejdå Fayetteville!

Sorry förväldigt dålig uppdatering. Har haft fullt upp med att förbereda för avresa. I morgon bitti kl 8 lämnar jag HillPlace. Klockan är 2.30 på natten redan och jag är fortfarande inte färdig med packandet.. Det blir en låång natt.

I morrn far jag ut på nya äventyr!! Önska mig Lycka till! Pussar och kramar! <3

Packning pågår!

Just nu packar jag för fullt, lyssnar på julmusik och stressar upp mig för ALLT jag ska hinna med innan onsdag morgon. Men det ska nog gå bra!!


LUCIA

SANKTA LUCIA-Ljusklara hägring! Sprid i vår vinternatt, glans av din hägring <3

Idag är det Lucia dagen. Det firas ju inte här i USA och jag saknar Luciatraditionen. Det är en väldigt fin tradition som lyser upp vintermörkret!

Jag önskar er alla en GLAD Lucia dag med massa mys :)



Fina Becka som tomte och jag som Lucia



Uppdatering av gårdagen

Middagen hos Nan var supertrevlig! Jag träffade många fina personer och åt väldigt god mat. Det var jätte mysigt!
Och Nan är en otrolig varm och gästvänlig person.

Konserten efteråt var en så kallad House concert,som innebär att det är en konsert i någons hus. Det spelades folkmusik och bjöds på varm vin (ungefär som vår glögg, fast med en annan smak.)

Alla middagsgäster


Ser ni hur jag är den enda som tittar in i kameran?

Maria och Zuzana

Juan, Robin, Robin nr 2 och jag


Jag tog tyvärr inga bilder vid konserten. Och inte många bilder på festen efter konserten heller. Jag har blivit dålig på att ta bilder på sista tiden! Det måste bli en bättring på det. De sista dagarna ska jag ta massor med bilder!!

Redo för kvällen!

Nu är jag redo för kvällens äventyr!! Och nej, jag är inte naken på bilderna, jag har en klänning utan band!



Lördagens planer

I eftermiddag/kväll är jag fullbokad. Eftermiddagen börjar med middag hos Nan (som är Robins "värdmamma") tillsammans med Robin och mina roomies. Efter middagen ska vi gå på konsert för att avnjuta fin musik. Och efter musiken är jag bjuden på två fester. En "Vi har klarat alla finals-nu firar vi-fest" och en "B-day samt Last party of the year-fest". Min plan är att gå mellan festerna och se vilken som är roligast!

Det kan hända att det blir en utgång på Dickson street ockå. Det beror på vad alla partysugna prissar känner för.

Nu ska jag göra mig strålande vacker för mitt sista lördagsfirande som UA student och boende i Arkansas regionen.

På återseende (med löfte om massa galna bilder och historier och kvällens upptåg!)

Dickson Street-Love it!


OO! Its the swedes!

Jag var i valet och kvalet igår kväll. Jag var verkligen supertrött och ville helst stanna hemma. Men jag bestämde mig för att rycka upp mig och gå ner på Dickson en stund. Det var ju trots allt sista fredag kvällen här i Fayetteville. Det var bra gjort av mig! För vi hade en väldigt trevlig kväll:)

Vi började på George´s. Där spelade de liveband och galna människor diggade musiken. En av dessa galna människor var min lärare i Himan Diversity klassen :)




Arga leken börjar nu!

Musiken var för hög så vi gick vidare. Vi tog en korv på vägen och poserade för foton lite här och var.

Ett kärt återseende, min gamla gumma!

Och hennes barnbarn

Sen var det dags för ett stopp på The WineCellar-en favorit såklart! Det visade sig att vi var favoriter där med. Så fort vi kom innanför dörrarna, kom ägaren fram och ropade "OO, Its the Swedes!!" och kramade om oss allihopa! Vilket välkomnande!
Här är personalen/ägarna!


The Swedes

Champange är gott. Och mycket billigare här i staterna!


Vi blev bjudna på en himla massa kakor!


Tack Lisa och Gurra fö en fin fredag kväll! Och Tack till the Wine Cellar för ett otroligt bra bemötande, service och bra bar!!


Fredag lika med firande

Idag gjorde Lisa sin sista final, STORT grattis till att du klarat det Liz! Trots vissa motgångar..

Ikväll är det svenskarnas dag. Ikväll ska vi fira på stort! Jag, Gurra och Lisa planerar att dricka champange och skåla för oss själva.

Innan jag kom hit var jag orolig över att det skulle vara svårt att klara engelskan i skolan. Men det har inte vart några problem alls! Jag har snarare älskat att ha undervisning på engelska. Efter ett tag blir det naturligt.

Efter att ha varit i USA i några månader och nästan bara pratat engelska (om man bortser från svenska skypesamtal och stunder med Lisa och Gurra), så har jag lite svårt att hitta svenska ord som passar in i meningar. Så det blir lite svengelska ibland:) Det är ju till och med så att när vi svenskar umgås, så pratar vi engelska med varandrra ibland.

Jag undrar hur det blir när jag kommer hem.. Jag kommer nog blanda in engelska ord i språket då också. Men det är ju faktist så att ibland passar engelska ord mycket bättre in i vissa meningar. Det låter bättre på något sätt.

Jaha, hur kom jag in på detta? Nu ska det ju firas!

Här spontanfirade vi att vi hade klarat halvtid i Fayetteville!

Last friday in Fayetteville

Det närmar sig med stormsteg nu! Idag är det den sista fredagen innan jag åker och denna dag får representera att den sista helgen i Fayetteville har börjat!

Var beredd på att de flesta inlägg kommer vara av sentimental karaktär. Det är väldigt ledsamt förmig att lämna detta ställe och alla underbara människor jag har lärt känna!

I går var jag på the Mall. Jag köpte INGENTING-det ni. Nej, jag sparar mig inför New York. För då ska det shoppas!!

Jag åt en Kyckling Chiabatta på Market Placce. Deras hemgjorda pommes is to die for :)


Gurra åt hamburgare


Nu ska jag ta tag i dagen!!

9 december

Idag är det då 9 december. Jag har endast fem dagar kvar i Arkansas innan flyget går till NY. Det känns overkligt som bara den! Jag har verkligen inte förstått det än.. Jag kommer nog inte förstå det förrän jag faktist sitter på planet på onsdag morgon.

Denna termin har gått så galet fort! tiden har bara flygit förbi. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit. Visst har jag haft mina dåliga dagar då jag längtat hem väldigt mycket, men sådana dagar hör ju självklart till!! Och trots dåliga dagar, så har de flesta dagarna varit helt underbara!!

Jag är otroligt tacksam över att jag fick chansen att åka till USA för att plugga. Det har varit en upplevelse jag kommer ha med mig hela livet. Jag har fått erfarenheter för livet och jag har även träffat några fantastiska personer som jag vet att jag kommer hålla kontakten med.

Till DIG som funderar på att plugga utomlands har jag ett råd:
JUST DO IT! Tveka inte en sekund! Men kom ihåg detta; Det blir vad du gör det till! Du ansvarar själv för hur du vill att din vistelse ska bli.



Toning och Toppning

Idag var jag på The Mall och passade på att snygga till håret. Jag måste ju vara fin då jag ska åka till NY nästa vecka!

Frisören la i en kallare ask färgad toning och klippte topparna. Jag är supernöjd med resultatet! Och billigt var det med. 44 dollar! (Men dricks blev det ca 55 dollar).

Det kanske inte syns så mycket på dessa bilder, men håret är i jämnare, ljusare, kallare nyans.




WASA Knäckebröd!

Jag är superlycklig! Jag har äntligen hittat knäckebrödet på Walmart. Bättre sent än aldrig! Bara lite irriterande att jag inte vetat om att de haft Wasa förrän nu.. Men det kommer bli ännu godare eftersom jag inte ätit det på några månader!

Så nu ska jag dricka en kopp te och äta knäckebröd med ost och tomat på! Mmm Så gott!!  :)



Nu har jag laddat med knäckebröd för mina resterande dagar i Fayetteville!

Hundmys

igår träffade jag en sån söt liten hund som jag lekte med! Det påminde mig om hur mycket jag saknar min Abbe hemma i Sverige.. Men snart får jag ju träffa honom igen! <3
Jag kanske ska köpa lite fina kläder åt honom här i USA, han förtjänar ju presenter lika mycket som alla andra.





Nu firar vi!!

Nu ska det firas att skolan är slut! Stor fest på Hill Place :)


DONE, OVER AND OUT!

WOHOHOHOHOHOOO!!

NU HAR JAG AVSLUTAT EN TERMIN I USA! DET JÄNNS OTROLIGT BRA!

Innan den första presentationen


Inför den andra presentationen


Efter tentan! GLAD att allt är över!

Det firades med hamburgare på Burger King!


Jag har fortfarande inte fattat att allt är över nu.. Det känns både bra och sorgligt. Nu ska jag njuta av min sista vecka i Fayetteville innan New York väntar.

DONE, OVER AND OUT!


Poster förberedelse

Jag släpade hem massor av färgat papper till min poster idag. Nu har jag klippt och klistrat i en timme. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den.. Men jag orkar inte riktigt bry mig. Nu får det vara bra!

I morgon får ni se hur den blev! :)


LAST DAY of Studying

Status: PLUGGA som F-N hela dagen och hela natten. I morgon har jag sista dagen i skolan!!

Grattis Erika!

Jag vill utbringa en Skål och ett stort GRATTIS till fina ERIKA som idag fyller år!!  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Många kramar till dig Erika på din dag!!


(Bilden är tagen på en sommarfest, då vi var brunbrända och jag var mörkhårig!)

Två positiva upptäckter!

1. Jag har längtat efter knäckebröd hela terminen. När Gitte sett detta på min blogg skrev hon till mig på facebook att det finns Wasa knäckebröd att köpa på WalMart!!! VARFÖR har ingen informerat mig om detta tidigare?? Nu vill jag bara rusa iväg till Walmart för att inhandla knäckebröd i massor!

2. Mina uppsatser ska vara doublespaced, vilket innebär att jag inte alls behöver skriva så mycket som jag trodde först. SÅ nu har jag kommit upp i rätt antal sidor och behöver endast avsluta det hela med finslip!!


Dessa två upptäckter har verkligen gjort min kväll så mycket bättre!! Jag behöver inte skriva uppsats hela natten och jag behöver inte vänta tills jag kommer hem till Sverige för att få äta knäckebröd!!



Jag vill bara jubla högt!!!!


Recension-India House Hostel

Här föjer en recension av India House Hostel i New Orleans. Var beredd på en del otrevlig information.

Utsidan av Inda House var fint och såg rätt inbjudande ut. Värre var det då jag kom in i entrén. Det var grejer överallt, personalen såg ut som att de var påverkade av någon form av droger och golven hade nog inte blivit städade inom det senaste året.

Vi fick reda på att vi inte skulle få något rum förrän senare på eftermiddagen, Utcheckningen var kl. 12, men de visste inte riktigt när folk skulle checka ut. För det kunde variera..

Vi ville duscha och blev visade till gården på baksidan där duscharna fanns. Jag trodde inte jag kunde bli mer chockad, men det blev jag. Det fanns tre duschar med duschdraperier, i ett skjul med en dörr av glas som inte gick att stänga. Det var otroligt skitigt i duscharna, det var hår precis överallt och ölburkar var placerade på de mest konstiga ställena..

Vi hade gjort en reservation för allihopa. Vi hade bokat tre bäddar i ett sex bäddsrum för tjejer. Då vi kom tillbaka till India House på kvällen, för att checka in, fick vi reda på att vi inte skulle få sova i samma sovrum.
Det fanns två bäddar lediga i ett sexbäddsrum och en säng ledig i ett åttabäddars rum. När jag påpekade detta för personalen sa de inte brydde sig om att vi hade reserverat bäddar tillsammans, vi fick helt enkelt ta de bäddar som fanns lediga. Gissa vem som fick sova i åttabäddsrummet? Jo, jag.

Vi fick ett lakan, en kudde och en filt. Observera att det inte var något lakan till filten..Då jag skulle bädda upptäckte jag att lakanet var fullt med långa svart hår! Jag höll på att spy.
Sängen var det värsta jag sovit i någonsin. När jag var i Bulgarien sov jag i en riktigt obekväm säng, men denna tog priset. Madrassen bestod av fjädrar. Endast fjädrar. Som stack upp och kändes över hela kroppen. Jag hade extremt ont i ryggen efter två nätter i denna säng.

Det var otroligt kallt i hela huset! Jag hade mycket kläder på mig och ändå så frös jag. Andra natten fick vi in ett element i rummet som hjälpte lite mot kylan.

Det enda positiva med India House var läget. Det låg rätt nära centrum, endast 25 minuters promenad eller 10 minuter på det lilla tåg som gick till centrum.

Pris: 20 dollar/ Natt
Bemötande av personal: 1 av 5
Comfort: 1 av 5
Hemtrevlighet: 1 av 5
Trevliga gäster: 4 av 5
Läge: 4 av 5


Glad och ovetande om vad som komma skulle..

Receptionen



Mitt rum

Den översta var min säng


Korridoren

Pärlor-ett måste i New Orleans! Om du flashar på bargatan, får du pärlor kastade på dig! :)

Sliten som fasen av för lite sömn i en dålig säng, men glad att få checka ut :)


Om du någonsin besöker New Orleans-försök att hitta ett annat boende än detta! Det är mitt råd!


Äkta studentliv

De senaste dagarna har jag levt ett äkta studentliv. Jag har bara pluggat och levt på nudlar och ravioli. Jag måste säga att det är underskattad mat! Billigt, går snabbt att tillaga och är relativt gott.

Nu ska jag ta en paus i pluggandet och öppna en burk med ravioli. Och ja, det är klart att jag värmer raviloin! Jag skulle aldrig sjunka till den nivån att äta kall ravioli direkt från konservburken!!



Ps. Jag LÄNGTAR efter knäckebröd. Och gravad lax. Fy F*n så gott...

Plugg helg

Jag har haft en riktigt tråkig helg. Jag har pluggat hela helgen! Och det är inte slut än! Klockan är snart 19.00 på söndagskvällen och jag har fortfarande massor med grejer att göra klart! Jag längtar verkligen till tisdag eftermiddag då presentationerna är gjorda, provet avklarat och uppgifter är inlämnade. Till dess lär jag inte få mycket annat gjort än att plugga.

Snart är det JULLOV!!!! Och inte bara Jul, även Chanukah :)


Torsdagsnöje

Efter en heldag i skolan avslutades torsdagskvällen på The Wine Cellar. Vi drack champange och drinkar, sjöng svenska julsånger och hade en väldigt trevlig kväll!!






Vi köpte vin på lösvikt!




Gurra och Lisa drack rött




Nej men vad hände?

Jag skulle ta en powernap vid 20 tiden  för att sedan komma igång och skriva på mina uppsatser. Planen var att skriva hela natten. Jag vaknade med ett ryck och kollade på klockan. Jag hade sovit liite längre än planerat, klockan var nämugen 3.30 på natten! Nej men va F*N!

Nu har jag missat en hel natts plugg. Min nya plan är att skriva hela lördagen. Ja men Jisses vilken rolig helgsysselsättning!

Dags att plocka fram Supekrafterna!

Smått stressad

På tisdag ska jag lämna in två uppsatser. Göra två presentationer, varav den ena är individuell. Skriva en tenta. Jag har smått panik. Ville bara uppmärksamma detta.

Om 27 dagar...

...Fyller jag 27 ar!


Skola skola skola

Det ar iintensivt i skolan nu. Det enda positiva ar att de har stora MAC datorer! Super bra ar dom och jag ar kar. Om man nu kan bli det i en dator..

If im not back in 24 hours, please call 911 and tell them that im almost dying in the computer room right next to Quad. Thank you.

Cupcakes

Jag och Lisa åt Cupcakes efter lunchen idag. Det var himlans gott!




Du gamla, du fria..

När folk befinner sig utomlands tenderar de att bli mer nationalistiska. I alla fall vissa. Och jag är en av dom. Det märkte jag igår, under Sverige presentationen Lisa höll. När ett klipp på Luciatåg visades, fick jag lite tårar i ögonen.. Och jag fick lite hemlängtan. Sverige är ett fint land!


Smörgåstårta bak!

Visst bev dom fina! Och goda! Tro mig, jag gillar faktist inte ens smörgåstårtor annars.





Margret och hennes döttrar, som bott i Sverige i 3 år!


Lisa var så duktig!

Jag skötte powerpoint!


Smörgåstårta dags

Och Donuts såklart!


Norden-Danmark och Sverige


Redo för grupparbete!

NU är jag redo!




PUSS TILL ER!


Snabb uppdatering

Lisa gjorde ett jättebra jobb med presentationen igår. Och jag gjorde ett bra jobb med att göra smörgåstårta och vara powerpoint assistent! Bilder följer senare idag.

Jag ska även berätta om helgen i New Orleans.

Men nu måste jag kila iväg för ett grupparbete. Vi har presentation i morgon och ska sätta ihop vår powerpoint!

Vi hörs senare, KRAM!